Consult

Nadat u een afspraak heeft gemaakt voor een consult zullen wij contact met u opnemen om een aantal praktische zaken met u te bespreken. Het is steeds aangenaam een korte telefonische kennismaking te hebben voorafgaand aan het geplande consult.

Na een kort kennismakingsgesprek zal het consult steeds plaatsvinden in onze professionele praktijkruimte. Het korte kennismakingsgesprek is gericht op de nadere kennismaking, het proces en uw vragen.

Tijdens het intakegesprek gaan we even dieper in op uw knelpunt/probleem, de veranderingen die u graag wenst te ervaren en uw leefsituatie die een relevante rol kunnen spelen.

Aansluitend gaan we naar de fase waarin het 'veranderwerk' zal worden aangebracht. Bij de afronding van het consult zal u worden voorzien van enkele bruikbare tips en -in bepaalde gevallen- een audio ter ondersteuning van de aangebrachte veranderingen.

 

Verandering in 1 sessie?

Afhankelijk van het uw knelpunt is dit inderdaad meestal het geval! De kracht van oa. hypnose is ondergewaardeerd omdat de kracht van het onderbewustzijn ondergewaardeerd is. Mensen die echte 'hypnose' hebben ervaren begrijpen dit. Wij zijn geen psychiaters, psychologen, psychotherapeuten of gedragstherapeuten. Wij zijn gediplomeerde en gecertificeerde "Emotioneel Intelligentie coaches" die gebruik maken van oa. NLP en Hypnose in al zijn vormen en facetten om er voor te zorgen dat u uw voorop gestelde doel bereikt.

Een veelgestelde vraag is "Werkt dit altijd?". Wel, onderzoek heeft aangetoond dat onze aanpak bij een juiste motivatie, medewerking en overtuiging perfecte resultaten biedt. Zoals vermeld… we kunnen meer dan we zelf denken en Hypnobase helpt u hier graag bij.

Omdat we allemaal verschillend zijn, hebben wij uiteraard oog voor uitgebreide nazorg.

 

Hypnobase is lid van volgende erkende beroepsverenigingen:
International Hypnose Register (IHR)    Internationaal Coaching Register (ICR)    Naturopathica    Belgische Shiatsu Vereniging