Hypnose sessie

Nadat u een afspraak heeft gemaakt voor een hypnose sessie zullen wij contact met u opnemen om een aantal praktische zaken met u te bespreken. Het is steeds aangenaam een korte telefonische kennismaking te hebben voorafgaand aan de geplande hypnose sessie.

Na een kort kennismakingsgesprek zal de hypnose sessie plaatsvinden in onze praktijk. Het korte kennismakingsgesprek is gericht op de nadere kennismaking, het proces en uw vragen.

Tijdens het intakegesprek gaan we even dieper in op uw knelpunt/probleem, de veranderingen die u graag wenst te ervaren en uw leefsituatie die een relevante rol kunnen spelen.

Aansluitend gaan we naar de fase waarin het veranderwerk zal worden aangebracht door middel van direct hypnose.
Bij de afronding van de sessie zal u worden voorzien van enkele bruikbare tips en -in bepaalde gevallen- een audio hypnose ter ondersteuning van de aangebrachte veranderingen.

 

Verandering in 1 sessie?

Dit is inderdaad meestal het geval! De kracht van hypnose is ondergewaardeerd omdat de kracht van het onderbewustzijn ondergewaardeerd is. Mensen die echte hypnose hebben ervaren begrijpen dit. Wij zijn geen psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, gedragstherapeuten. Wij zijn echte hypnotiseurs. Wij dragen uw onderbewustzijn op om, namens u, blijvend datgene te doen wat uw bewustzijn (verstand) wilt. Directe hypnose verandert dit direct…

Een veelgestelde vraag is "Werkt dit altijd?". Wel, onderzoek heeft aangetoond dat onze aanpak bij een juiste motivatie, medewerking en overtuiging perfecte resultaten biedt. Zoals vermeld… we kunnen meer dan we zelf denken en Hypnobase helpt u hier graag bij.

Omdat we niet allemaal gelijk zijn, hebben wij uiteraard oog voor nazorg.

 

Certified Company Hypnotherapist by International Hypnotherapist Register
Proud Member of the National Guild of Hypnotists
Naturapathica
OHTC