Filip Tacq

is zaakvoerder van Complementaire Health Centrum en is hoofdzakelijk actief binnen Hypnobase en Coachingbase. Vanuit zijn hogere opleiding Pedagogie, welke hij met onderscheiding behaalde, en zijn Internationale carrière als Manager werd hij dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van stress, concentratieproblemen, vermoeidheid, uitputting en andere psychologische en lichamelijke klachten. Zo werd zijn interesse in psychologie, hypnose & coaching opgewekt en besloot hij om de opleiding Psychologisch Consulent te volgen waarna hij aansluitend het traject Internationaal Gecertificeerd Hypnose Coach finaliseerde.

Na het succesvol opstarten van Complementair Health Centrum vervolgde Filip zijn weg richting beroepsopleiding Internationaal Omni Hypnose Therapeut via het Omni Hypnosis Training Center in Nederland, welke één van de vijfentwintig erkende internationale Omni opleidingscentra is ter wereld met hoofdzetel in Zurich.

Tevens is Filip gecertificeerd en gelicenseerd NLP Coach en werd persoonlijk gecoacht en getraind door het assistententeam van Dr. Richard Bandler en John La Valle, de oprichters van het Society of NLP™.

Als Docent in onder meer NLP, Bedrijfscoaching, Hypnose en andere team en persoonlijke begeleidingsvormen bent u bij de juiste persoon als het handelt om de aanpak van uw veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Andere opleidingen zoals 'Praktische psychologie', 'Anatomie, Fysiologie & Pathologie', 'Burn-Out Coaching', 'Voedingsconsulent', 'Sportvoeding', 'Orthomoleculaire voeding', 'Sportvoedingsadviseur' en verschillende andere Masterclasses werden met succes afgerond. Daarnaast studeert hij momenteel zelf aan de Universiteit te Hasselt Master Klinische Psychologie welke hij binnen enkele jaren succesvol hoopt af te ronden.

 

Petra Seuckens

is medezaakvoerder van Complementair Health Centrum en is tevens de partner van Filip. Petra vervolledigde succesvol haar hogere opleiding in de richting Lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen. Als ex-topsportster en door haar jarenlange ervaring in de medische wereld werd zij gepassioneerd door het menselijke lichaam in zijn totaliteit. 
Zo groeide de interesse in massagetherapeut. Het helpen van mensen om optimaal te ontspannen, waardoor veel fysieke en psychische gezondheidsproblemen worden voorkomen en het oplossen van reeds aanwezige knelpunten werd haar missie.  
Vanuit deze passie volgden de opleidingen elkaar dan ook snel op. Zo werden 'Tuina', 'Shiatsu', 'Sportmassage', 'Orthomanipulatie', 'Ontspanningsmassage', 'Voedingsconsulent', 'Sportvoeding', 'Orthomoleculaire voeding', 'Sportvoedingsadviseur' en 'Chinese voedingsleer' voltooid om jullie optimaal te helpen. 
Het is belangrijk te weten dat uw gezondheid in goede handen is!

Petra is binnen Massagebase verantwoordelijk voor de 'Therapeutische Massages', 'Andullatie'” en 'Orthomanupilatie'. Deze "Health Supporting" Therapeutische Massages behandelen knelpunten zoals spanningshoofdpijn, migraine, stress, stijve nek, trapeziussyndroom, artrose, artritis, lage rugpijn, lumbago, hernia, ischias, ‘frozen shoulder’, tennis- elleboog, golf-elleboog,  Fibromyalgie, CVS, chronische pijn, algemene pijnklachten, energieproblemen,….

 

 

Complementaire Health Centrum
Op specifieke vraag van de patiënt werken wij constructief samen met Artsen, Psychiaters, Psychologen, Kinesisten & Osteopaten ter ondersteuning van trajecten zoals obesitas, verslavingen, migraine, trauma's, Burn-Out, depressieve gevoelens, pijnbestrijding, enzovoorts. Lees eveneens onze 'Algemene Voorwaarden' en 'Ethische Code'.

 

Hypnobase is lid van volgende erkende beroepsverenigingen:
International Hypnose Register (IHR)    Internationaal Coaching Register (ICR)    Naturopathica    Belgische Shiatsu Vereniging