Filip Tacq

is zaakvoerder van Hypnobase. Vanuit zijn hogere opleiding Pedagogie, welke hij met onderscheiding behaalde, en zijn Internationale carrière als Manager werd hij dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van stress, concentratieproblemen, vermoeidheid, uitputting en andere psychologische en lichamelijke klachten. Zo werd zijn interesse in psychologie, hypnose & coaching opgewekt en besloot hij om de opleiding Psychologisch Consulent te volgen waarna hij aansluitend het traject Internationaal Gecertificeerd Hypnose Coach finaliseerde.

Na het succesvol opstarten van Complementair Health Centrum Hypnobase vervolgde Filip zijn weg richting beroepsopleiding Internationaal Omni Hypnose Therapeut via het Omni Hypnosis Training Center in Nederland, welke één van de vijfentwintig erkende internationale Omni opleidingscentra is ter wereld met hoofdzetel in Zurich.

Tevens is Filip gecertificeerd en gelicenseerd NLP Coach en werd persoonlijk gecoacht en getraind door het assistententeam van Dr. Richard Bandler en John La Valle, de oprichters van het Society of NLP™.
Als Docent ‘Coaching’ maakt Filip deel uit van het professionele docenten team van het Centrum Voor Avondonderwijs en staat in voor onder andere verschillende coaching opleidingen te Hasselt en Leuven.

 

Petra Seuckens

is medezaakvoerder van Hypnobase en tevens de partner van Filip. Petra vervolledigde succesvol haar hogere opleiding in de richting Lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen. Als ex-topsporter en door haar jarenlange ervaring in de medische wereld werd zij gepassioneerd door het menselijke lichaam in zijn totaliteit. 
Zo groeide de interesse in massagetherapeut. Het helpen van mensen om optimaal te ontspannen, waardoor veel fysieke en psychische gezondheidsproblemen worden voorkomen en het oplossen van reeds aanwezige knelpunten werd haar missie.  
Vanuit deze passie volgden de opleidingen elkaar dan ook snel op. Zo werden Tuina, Shiatsu, Sportmassage, Orthomanipulatie, Ontspanningsmassage en Chinese voedingsleer voltooid om jullie optimaal te helpen. 
Het is belangrijk te weten dat uw gezondheid in goede handen is!
Petra is binnen Hypnobase verantwoordelijk voor de “Therapeutische Massages” en “Orthomanupilatie”. Deze "Health Supporting" Therapeutische Massages behandelen knelpunten zoals spanningshoofdpijn, migraine, stress, stijve nek, trapeziussyndroom, artrose, artritis, lage rugpijn, lumbago, hernia, ischias, ‘frozen shoulder’, tennis- elleboog, golf-elleboog,  Fibromyalgie, CVS, chronische pijn, algemene pijnklachten, energieproblemen,….

 

 

Complementaire Health Centrum
Op specifieke vraag van de patient werkt Hypnobase constructief samen met Artsen, Psychiaters, Psychologen, Kinesisten & Osteopaten ter ondersteuning van behandelingen zoals obesitas, verslavingen, migraine, trauma's, Burn-Out, depressie, pijnbestrijding, enzovoorts.

 

Hypnobase is lid van volgende wettelijke en erkende beroepsverenigingen:

Wist u dat Hypnobase aangesloten is bij de non-profit organisatie de 'Internationale Orde van Meester Hypnotiseurs'? Een unieke verzameling top-hypnotiseurs vanuit de hele wereld die opkomt voor de toewijding, research en ethiek van directe hypnose voor het wereldwijd promoten van de kennis van onze eigen krachten. Info is te vinden op de website www.ioomh.org welke voornamelijk intern wordt gebruikt door leden van de organisatie.

Certified Company Hypnotherapist by International Hypnotherapist Register
Proud Member of the National Guild of Hypnotists
Naturapathica
OHTC