behandeling stress en burnout met hypnoseHet lukt allemaal even niet meer! De batterijen zijn plat! Hypnose therapie zet jou terug op het spoor!

Burn-out is het gevoel dat je helemaal ‘op’ bent. Je batterij is leeg en het lukt niet meer om op te laden. Een burn-out ontstaat meestal na een lange periode van stress. Spanning door hoge werkdruk, spanningen thuis of een combinatie van die twee maken dat het evenwicht tussen je draagkracht en je draaglast wordt verstoord met extreme vermoeidheid tot gevolg.

Een beetje stress of spanning kan helpen om het beste uit jezelf te halen. Maar als je overspannen raakt en je geen momenten meer kunt vinden om te ontspannen raak je overbelast. Hypnose therapie is uitermate geschikt voor het behandelen van stress, burn-out en depressie. De oorzaak van deze problemen komen altijd voort uit je psyche, hoe vreemd dat ook mag klinken. De bron van dit probleem aanpakken via hypnose therapie is hier de boodschap.

Deze klachten zijn gelukkig goed te behandelen via hypnose therapie. Een succesvolle behandeling is gericht op het herkennen van en anders omgaan met de bronnen van stress. We sporen het onderbewustzijn aan om op een gestructureerde manier te werken aan het herstel van zowel de lichamelijke als geestelijke draagkracht. Jouw onderbewustzijn leert werk, verplichtingen en ontspanning weer in balans te brengen voor jou!

Certified Company Hypnotherapist by International Hypnotherapist Register
Proud Member of the National Guild of Hypnotists
Naturapathica
OHTC