Sporthypnose voor optimale sportprestaties!

Door middel van directe hypnose waar we werken met het onderbewustzijn, zeg maar onze interne harde schijf, is het mogelijk voor een sporter het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor Kan Hypnobase zorgen voor de verbetering van jouw prestaties, resultaten en technieken. Centrale begrippen hierbij zijn Motivatie, Zelfvertrouwen, Concentratie, Stressbestendigheid en Emotionele controle tijdens het uitvoeren van jouw sport.

Het gebruik van directe hypnose in de sport bestaat reeds heel lang maar niet iedereen komt hier voor uit gezien het ‘taboe’ rond alles wat hypnose en Hypnose coaching betreft. In de US en Rusland is de combinatie van sport en hypnose de aller normaalste zaak maar ook in onze ‘Lage Landen’ wordt heel intensief directe hypnose gecombineerd met het verbeteren van sportprestaties. En vergeet niet… sporthypnose is helemaal natuurlijk, drugsvrij en 100% legaal.

Belangrijk om weten is dat je rekening moet houden dat Sporthypnose geen topsporter kan maken van een talentloos sporter. Sporthypnose zal de getrainde en aangeboren talenten, competenties en kwaliteiten versterken en er voor zorgen dat jij verder komt dan je ooit voor mogelijk hield.

Hypnobase werkt momenteel met o.a. tennissers, taekwondoin, zwemmers, volleybal spelers, basketbal spelers en golfers. Onze unieke en specifieke aanpak zorgt er voor dat o.a. jouw kracht, zelfvertrouwen, techniek, weerbaarheid, flexibiliteit en focus vergroot en sterker wordt zo dat jij nog beter kan presteren.

 

Contacteer ons op 0487 76 41 77 voor verdere informatie of de mogelijkheden van Sporthypnose!

Hypnobase is lid van volgende erkende beroepsverenigingen:
International Hypnose Register (IHR)    Internationaal Coaching Register (ICR)    Naturopathica    Belgische Shiatsu Vereniging