SPORT COACHING VOOR OPTIMALE SPORTPRESTATIES!!

Door middel van NLP Coaching technieken en verschillende vormen van hypnose is het mogelijk voor een sporter het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor zorgt Hypnobase voor de verbetering van jouw sport prestaties, resultaten en technieken. Centrale begrippen hierbij zijn Motivatie, Zelfvertrouwen, Concentratie, Stressbestendigheid en Emotionele controle tijdens het uitvoeren van jouw sport.

Het gecombineerde gebruik van deze technieken in de sport bestaat reeds heel lang maar niet iedereen komt hier voor uit gezien het ‘taboe’ rond alles wat NLP, hypnose en Hypnose coaching betreft. In de US en Rusland is de combinatie van sport, NLP en hypnose de aller normaalste zaak maar ook in onze ‘Lage Landen’ wordt heel intensief NLP en hypnose gecombineerd met het verbeteren van sportprestaties. En vergeet niet… sporthypnose & NLP zijn helemaal natuurlijk, drugsvrij en 100% legaal.

Belangrijk om weten is dat je rekening moet houden dat deze technieken geen topsporter kan maken van een talentloos sporter. Je kan van een 'ezel' geen 'racepaard' maken. Dmv. Sport Coaching zullen de getrainde en aangeboren talenten, competenties en kwaliteiten versterken en er voor zorgen dat jij verder komt dan je ooit voor mogelijk hield.

Hypnobase werkt momenteel met o.a. Internationale Prof tennissers, taekwondoin, zwemmers, volleybal spelers, basketbal spelers en golfers. Onze unieke en specifieke aanpak zorgt er voor dat o.a. jouw kracht, zelfvertrouwen, techniek, weerbaarheid, flexibiliteit en focus vergroot en sterker wordt zo dat jij nog beter kan presteren.

 

Contacteer ons op 0487 76 41 77 voor verdere informatie of de mogelijkheden van Sport Coaching individueel of voor teams.

Hypnobase is lid van volgende erkende beroepsverenigingen:
International Hypnose Register (IHR)    Internationaal Coaching Register (ICR)    Naturopathica    Belgische Shiatsu Vereniging