slaapstoornissen behandelen met hypnoseOntdek hoe Hypnose coaching jou kan helpen bij slaapstoornissen

We hebben het allemaal al meegemaakt. Woelen en draaien in bed, even opstaan en rondstappen, misschien wat lezen of ‘zappen’... om vervolgens nog wat meer te woelen en te draaien om uiteindelijk door oververmoeidheid dan toch in te slapen.
Wanneer je geen perfecte nachtrust hebt, zal dit een effect hebben op je dagelijkse fitheid, je alertheid, je humeur en op langere termijn ook je algemene gezondheid.
 

De twee meest voorkomende voorbeelden van slapeloosheid (insomnia) zijn:

  • De slaap/nachtrust niet kunnen vatten
  • De slaap/nachtrust niet kunnen behouden

Jammer genoeg wordt in België nagenoeg onmiddellijk gegrepen naar slaapmedicatie. Gezien de aard van deze medicatie is dit bijzonder jammer gezien de  aanzienlijke kans op verslaving en blijvende gezondheidschade.

 
Jouw oplossing is nabij….

Door middel van een uniek, sterk beproefde en uiterst effectieve Hypnose coaching sessie gaan we d.m.v. echte hypnose met dat deel van jou - je onderbewustzijn - werken om je slaapproblemen op te lossen.
Van zodra je beslist om jouw nachtrust aan te vatten,  gaat jouw onderbewustzijn er voor zorgen dat je binnen enkele minuten in een diepe, natuurlijke slaap valt tot wanneer je ontwaakt op het gekozen tijdstip. Je zal de dag fris en monter starten boordevol energie!
 

 

 

Hypnobase is lid van volgende erkende beroepsverenigingen:
International Hypnose Register (IHR)    Internationaal Coaching Register (ICR)    Naturopathica    Belgische Shiatsu Vereniging