Laxman Light and Sound Mind Machine Innertainment System

Hypnobase is de 'Prefered & Exclusive Dealer' voor het "Laxman Innertainment System" voor België en Luxemburg. Zowel "Particulier" als "Professional" kunnen bij ons terecht.

 

Het "Laxman Innertainment Systeem" is de allernieuwste generatie van licht en geluid mind machines. Als enige in zijn soort combineert het" Laxman Innertainment Systeem", als "State-of-the-Art" multi-media apparaat, de meest effectieve licht en geluid effecten die u meenemen in een volledige en diepe ontspanning. Het Laxman Innertainment Systeem is baanbrekend op verschillende gebieden. Zijn gepatenteerde "full color" breedbeeld bril kan alle kleuren van het lichtspectrum direct en indirect overbrengen op de open... zelfs als deze gesloten zijn. Deze nieuwe baanbrekende technologie werkt buitengewoon goed in de aanpak van verschillende knelpunten. U wordt als het ware overspoeld met caleidoscopische, geometrische kleuren en effecten terwijl u kan genieten van een ontspannende hypnose sessie die u helpt uw problemen en knelpunten op te lossen.

Het "Laxman Innertainment Systeem" brengt auditieve en visuele stimulatie naar een nieuw en hoger niveau boven de andere standard, conventionele licht en geluid mind machines. Aan de zeer smaakvolle, pre-geprogrammeerde omgevings-en natuurgeluiden die tijdens de sessies gebruikt worden, werd er meer dan vier uur professioneel "geproduceerd". Klassieke impuls frequenties, 'binaurale beats' en 'hemicircle geluiden' werden eveneens gebruikt voor een unieke en aangename geluidservaring. De "laxeditsoftware" kan worden gebruikt voor het uploaden mp3-bestanden naar het "Laxman Innertainment Systeem" zodat u kan gebruik maken van uw eigen favoriete muziek in combinatie met licht en geluid sessies.

Contacteer ons voor informatie en prijzen op 0487 76 41 77.

 

 

Hypnobase is lid van volgende erkende beroepsverenigingen:
International Hypnose Register (IHR)    Internationaal Coaching Register (ICR)    Naturopathica    Belgische Shiatsu Vereniging