Iedereen heeft wel eens gedacht aan diëten… of u bent uw heel leven al aan het diëten? Eindelijk kan u zonder moeite afvallen!
 

gewicht verliezen met hypnoseAfvallen door middel van echte hypnose betekent…

  • geen dieet
  • geen hulpmiddelen
  • geen pillen, papjes en poedertjes
  • geen moeite… u blijft alles verder eten

Echte hypnose is een zeer krachtig hulpmiddel om uw gewicht onder controle te brengen en te houden. Om de meest uiteenlopende redenen, maar meestal omwille van gezondheid en uiterlijk, wilt u gewicht verliezen.

Er zijn veel en vooral dure mogelijkheden zoals het nemen van pillen, papjes en poeders, het aanschaffen van dure fitness abonnementen over aerobics, zumba en andere ritmische activiteiten. Om nog maar te zwijgen van de verschillende soorten afslankstudio's, diëten, maaltijdvervangers ... en andere marketing fabels.

Nu is er 1 belangrijk probleem… zodra je stopt met één van bovenstaande activiteiten zal je vervallen in je oude gewoonten en zal je jouw oude gewicht opnieuw terugkrijgen.

We weten dat op lange termijn diëten niet helpt!
 

afslanken met hypnoseEindelijk kan u zonder moeite afvallen!

Indien u slechts enkele overtollige kilo’s dient te verliezen gaan we met 1 à 2 hypnose sessies de nodige wijzigingen aanbrengen zo dat u automatisch naar uw doelgewicht zal gaan, wat er ook gebeurt. U zal vanzelf een ander eetpatroon ontwikkelen, minder trek hebben, uw levensritme aanpassen… met één doel voor ogen… op een fijne, veilige en snelle manier afvallen naar uw streefgewicht.

Wij maken gebruik van een uniek, sterk beproefde en uiterst effectieve Hypnose coaching. Deze Amerikaanse methode bestaat reeds enige tijd maar werd zwaar onderdrukt en bleef daarmee vrijwel onbekend. U begrijpt dat blijvend afvallen niet interessant is voor de gigantische afslankindustrie.

Dit is niet het zoveelste loze afslankprogramma… neen… dit is een potentieel levensveranderende procedure waarin we enkel verwachten dat je vooral in de eerste paar weken bewust let op enkele zaken zoals trager en bewuster eten, meer water drinken ed. maar allemaal zonder enige moeite met één doel voor ogen… jouw streefgewicht op een aangename, snelle en veilige manier bereiken!

 

Hypnobase is lid van volgende erkende beroepsverenigingen:
International Hypnose Register (IHR)    Internationaal Coaching Register (ICR)    Naturopathica    Belgische Shiatsu Vereniging