Verslavingen

Naast roken zijn er uiteraard tal van andere verslavingen waar hypnose therapie een oplossing kan bieden. We denken hier voornamelijk aan drugs, alcohol, gokken, medicatie en zulk meer.

 

Zelfvertrouwen

Het verkrijgen van zelfvertrouwen is niet eenvoudig als je steeds focust op het negatieve. Via hypnose therapie buigen we deze spiraal om in positieve richting en zorgt jouw onderbewustzijn er voor dat het zelfvertrouwen een blijvende boost krijgt.

 

Chronische pijn en fantoompijn

Heel veel mensen hebben te kampen met chronische of fantoompijnen wegens een of andere gebeurtenis in hun leven en velen onder hen hebben alle manieren van behandelingen geprobeerd om enige verlichting te verkrijgen of om pijnvrij te komen. Als geen enkele behandeling soelaas heeft geboden, moet je verder leven met deze chronische of fantoompijn wat jouw levenskwaliteit dan enorm naar beneden haalt. Door middel van hypnose therapie gaan we jouw onderbewustzijn herprogrammeren om duidelijk te maken dat er geen probleem is zo dat de pijn kan stoppen.

Eetstoornissen

We spreken van een eetstoornis als je kampen hebt met overeten, vreetbuien, emotioneel eten, boulimie maar ook anorexia Hypnose therapie kan je hierbij helpen je helpen. De meeste mensen komen bij ons langs om af te vallen maar ook het omgekeerde is mogelijk. Of het nu gaat om enkele kilo’s verliezen, een hypnose maagband of gewicht aankomen… hypnose therapie is de oplossing om dit knelpunt uit de weg te ruimen.

 

Allergieën

Wist u dat hypnose therapie heel goed kan helpen bij het behandelen van jouw allergie? Men kan stellen dat allergie een onderbewust aangeleerde reactie is. Door middel van hypnose therapie kunnen wij de nodige suggesties geven die er voor zorgen dat de  allergische reacties onderdrukt worden en plaats maken voor ‘rust’.

 

Relaxen bij medische procedures en medische hypnose

Rond ‘medische hypnose’ bestaan veel misverstanden. Hypnose therapie wordt meer en meer toegepast voor het oplossen van lichamelijke en geestelijke problemen zoals pijnbestrijding, allergie, dermatologie, bevallingen, chronische buikpijn en andere lichamelijke en geestelijke problemen. Maar wist u dat hypnose therapie ook gebruikt wordt als alternatief voor algemene verdoving, ontspanning tijdens tandheelkundige ingrepen, kleine ingrepen bij de huisarts? Het neemt de angst weg voor een ingreep en vermindert ook de pijn.

 

Ontspannen en innerlijke rust vinden

U bent op zoek naar een moment van innerlijke rust, een ‘break’, een moment van totale ontspanning met het fantastisch en overheerlijke gevoel van hypnose? Ook hiervoor kan u bij Hypnobase terecht.

 

Andere therapieën…

Zelfvertrouwen, woede & agressie, plankenkoorts, presentatie angst, examen stress, faalangst, prestatie en sportprestatie verbetering, …

 

Staat jouw probleem of knelpunt niet vermeld op onze site? Aarzel niet en contacteer ons!

 

Certified Company Hypnotherapist by International Hypnotherapist Register
Proud Member of the National Guild of Hypnotists
Naturapathica
OHTC