Laxman Light and Sound Mind Machine Innertainment System

Hypnobase is de 'Prefered & Exclusive Dealer' voor het "Laxman Innertainment System" voor België en Luxemburg. Zowel "Particulier" als "Professional" kunnen bij ons terecht.

 

Het "Laxman Innertainment Systeem" is de allernieuwste generatie van licht en geluid mind machines. Als enige in zijn soort combineert het" Laxman Innertainment Systeem", als "State-of-the-Art" multi-media apparaat, de meest effectieve licht en geluid effecten die u meenemen in een volledige en diepe ontspanning. Het Laxman Innertainment Systeem is baanbrekend op verschillende gebieden. Zijn gepatenteerde "full color" breedbeeld bril kan alle kleuren van het lichtspectrum direct en indirect overbrengen op de open... zelfs als deze gesloten zijn. Deze nieuwe baanbrekende technologie werkt buitengewoon goed in de aanpak van verschillende knelpunten. U wordt als het ware overspoeld met caleidoscopische, geometrische kleuren en effecten terwijl u kan genieten van een ontspannende hypnose sessie die u helpt uw problemen en knelpunten op te lossen.

Het "Laxman Innertainment Systeem" brengt auditieve en visuele stimulatie naar een nieuw en hoger niveau boven de andere standard, conventionele licht en geluid mind machines. Aan de zeer smaakvolle, pre-geprogrammeerde omgevings-en natuurgeluiden die tijdens de sessies gebruikt worden, werd er meer dan vier uur professioneel "geproduceerd". Klassieke impuls frequenties, 'binaurale beats' en 'hemicircle geluiden' werden eveneens gebruikt voor een unieke en aangename geluidservaring. De "laxeditsoftware" kan worden gebruikt voor het uploaden mp3-bestanden naar het "Laxman Innertainment Systeem" zodat u kan gebruik maken van uw eigen favoriete muziek in combinatie met licht en geluid sessies.

Contacteer ons voor informatie en prijzen op 0487 76 41 77.

 

 

 

Hypnobase is het kenniscentrum in de regio als we praten over hypnose therapie, complementaire medische hypnose en coaching.
De medewerkers van Hypnobase zijn medisch onderlegd en gecertificeerd in verschillende technieken en staan garant voor een professionele aanpak.

 

Hypnobase is lid van volgende wettelijke en erkende beroepsverenigingen:

- IHR (International Hypnotherapist Register) :  IHR Register certificeert wereldwijd IHR practitioners (hypnotherapeuten, hypnosecoaches) & hun bedrijven en is 100% onafhankelijk. IHR practitioners voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben IHR gedragsregels en vallen onder IHR klacht- & tuchtrecht. IHR Register is ISO 9001:2008 gecertificeerd, onderdeel van Global Network Group en onder supervisie van ICC Council.

- ICR (International Coaches register):  ICR Coach Register certificeert wereldwijd professionele coaches & hun bedrijven en is 100% onafhankelijk. ICR coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben ICR gedragsregels en vallen onder ICR klacht- & tuchtrecht. ICR Coach Register is ISO 9001:2008 gecertificeerd, onderdeel van Global Network Group en onder supervisie van ICC Council.

- Naturopathica:  Belgische beroepsvereniging voor complementaire hulpverleners.Naturopathica werd opgericht naar aanleiding van de geldende wetgeving, in het bijzonder de wet Colla, die stelt dat professionele beoefenaars zich moeten aansluiten bij een beroepsvereniging die wettig werd erkend. Naturopathica is wettig erkend, en is bovendien stichtend lid van UNISAN, een democratisch opgericht overlegorgaan dat streeft naar een meer integrale aanpak van de gezondheidszorg, waarin alle belangrijke spelers uit onze sector aanwezig zijn.